Mbeshtetja e inovacioneve dhe te transferimit te teknollogjive n erajonin e Adriatikut

Si funksionon kjo gjë?

NEXT-IS platforma synon të siguruar vlera të grupeve të ndryshme të palëve të interesuara në fushën e inovacionit dhe teknologjisë transferimit në rajonin e Adriatikut

Ndër më të përdoruesve promenent e platformës , ne mund të presim institucione kërkimore , hulumtime , partnerët e sektorit të biznesit dhe institucionet publike dhe kompanitë

A keni një projekt , por nevojë për ndihmë ?

Anëtarët Shfleto, kërkojnë ekspertizë, të parë projekte të tjera, get në kontakt me ekspertë, Kërko infrastruktura, literaturë, pajisje ... dhe mush më shumë!

Bëhuni një anëtar

( Për të krijuar projekte dhe Organizatat ju duhet që së pari të bëhet një anëtar )

Te rejat e fundit

Te rejat e fundit

Te rejat e fundit

Shiko gjithe te rejat »

Te rejat e fundit

 • NEXT final conference

  Kur
  E premte, July 10, 2015 - 09:00
  Ku
  Çfarë

  Here you'll find the Next Conference Agenda in Ancona, on July 10.

  Shiko ngjarjen
 • Boosting event in Ancona 12.5.2015.

  Kur
  E hënë, May 4, 2015 - 11:00
  Ku
  Marche Region, Sala Raffaello
  Çfarë
  The event is part of activities under the project NEXT and presented at various road shows organized in recent months in various locations in the territory.
   
  Shiko ngjarjen
Shiko gjithe ngjarjet »